05/07 -
19:00

Domènech i Montaner: mixed-use a l’Eixample amb llum natural

Més informació

Inscriu-t'hi
Conferència . Barcelona

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura

Lloc

Casa Thomas, seu de Cubiñá
C/ de Mallorca, 291
Barcelona

Horari

A les 19 h

Preu

Gratuït

Amb el suport de

Patrocinadors

Inscriu-t'hi Més informació

L’arquitecte Lluís Domènech i Montaner té diverses obres a l’eixample de Barcelona, i entre elles dos magnífics exemples de mixed-use entre habitatge i taller industrial: l’antiga Editorial Montaner i Simón (actual Fundació Tàpies) i la casa-taller Thomas. Amb recursos arquitectònics diversos, resol el programa dels edificis i els inunda de llum natural per poder dur a terme les activitats industrials, aplicant els seus coneixements com a professor de l’assignatura de Aplicaciones de las ciencias fisico-naturales a la Arquitectura de l’Escola d’Arquitectura de Barcelona.

En el marc de l’exposició, conferència a càrrec de l’arquitecta Clàudia Sanmartí.

L’aforament és reduït per tant és necessari inscripció prèvia. Inscripcions (properament)

Clàudia Sanmartí

Arquitecta especialitzada en restauració arquitectònica.

Exerceix activitat professional des del despatx MATTERS Arquitectura[Repensem i projectem el patrimoni arquitectònic], amb la Gemma Serch i l’Oriol Gili. La seva activitat principal és la intervenció i el (re)coneixement del patrimoni arquitectònic com a llegat cultural i material, entès no només com a edificacions i conjunts catalogats sinó també l’arquitectura tradicional que configura els territoris.

És professora associada del departament de Teoria i Història de l'arquitectura de la UPC i membre de l'AADIPA. Gestiona la comunicació de la Fundació LLuís Domènech i Montaner.

Activitats relacionades

Totes les activitats