02/03 -
18:30

Club de lectura: Jane Jacobs. Muerte y vida de las grandes ciudades

Més informació

En viu . Barcelona

Organitza

Vàries entitats

Lloc

La Capell
Plaça Nova, 5
Barcelona

Horari

A les 18.30 h

Preu

Gratuït

Targeta digital

© Capitán Swing
Més informació

L’Agrupació Sènior del Col·legi d’Arquitectes Sènior/a engega un Club de Lectura. La primera sessió serà al voltant del llibre “Muerte y vida de las grandes ciudades” (1961), de Jane Jacobs. Està escrit per una dona que no era arquitecta i que des del seu activisme es va enfrontar al poder establert. És coneguda la seva oposició al projecte de l’Enginyer Municipal Robert Moses, de construir una autopista al damunt de Washington Square a New York. Cinquanta anys després de la seva publicació, és segons el New York Times, ‘probablement el llibre més influent en la història de la planificació urbana’.

L’acte estarà conduït per l’advocada Maria Cacharro i l’arquitecte i urbanista jubilat, membre de Sènior/a, Jaume Carné.

El llibre Muerte y vida de las grandes ciudades està editat per Capitán Swing i es pot trobar a la llibreria La Capell i a la Biblioteca del COAC. 

Entitats organitzadores: Agrupació d’arquitectes Sènior del Col·legi d’Arquitectes, COAC, Centre Obert d’Arqutiecdtura i la llibreria La Capell.

Els llibres que des de Sènior/a es portaran al Club de Lectura procuraran treure a debat aquells títols que han estat influents en el nostre entorn cultural però que per raons diverses han estat oblidats o fins i tot proscrits.

Propers esdeveniments

Totes les activitats