19/03 -
02/06

Arquitectura i diumenge. Josep Llinàs

Més informació

Exposició Col·leccions . Barcelona

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura

Lloc

Altell
Plaça Nova 5
Barcelona

Horari

De dilluns a dissabte de 10 h a 20 h; diumenges i festius de 10 h a 15 h

Preu

Gratuït

Acte inaugural

Dimarts 19 de març a les 18.30h

Josep Llinàs
Més informació

Estructurada en quatre parts -una primera i central que fa referència al Moble Mañach, la segona a la casa Mañach (obres de Josep M Jujol), la tercera al projecte de reforma i remunta a la Gran Via de Barcelona i la quarta al projecte al campus de la Universidad Nacional de Colombia a Bogotà- aquesta exposició celebra la donació de l’arxiu professional que l’arquitecte Josep Llinàs va fer a l’Arxiu Històric del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya el 2023. La mostra però, en lloc de centrar-se en una visió antològica de les obres passades, se centra en els últims treballs, alguns d‘ells encara en curs.

L’exposició és la 29a de la sèrie “Col·leccions”, iniciada l’any 2015, en les quals es mostra material custodiat per l’Arxiu Històric per tal de donar a conèixer el ric patrimoni documental del COAC. Des del 1969, l’Arxiu Històric s’ha encarregat de recuperar i conservar el patrimoni documental que generen els arquitectes i el món de l’arquitectura. Així, custodia els fons de més de 180 arquitectes, fruit, sobretot, de donacions, que l’han fet créixer al llarg del temps i l’han convertit en un dels centres de documentació més importants d’Europa amb més de dos milions de documents.

Descobreix tots els detalls de l’exposició amb les visites guiades
A partir del 6 d’abril, tots els dissabtes a les 11 h i a les 12 h el COAC organitza visites guiades a la seu de Barcelona, amb l’objectiu de donar a conèixer la història de l’edifici i la seva recent renovació, així com l’exposició de Josep Llinàs. Durant la visita es veuran els esgrafiats de Picasso, la Sala Mirador, la terrassa de la 2a planta i l’Altell, on es troba l’exposició. Més informació i inscripcions

Activitats relacionades

Totes les activitats