06/05 -
16:00

Festes d’Arquitectura 2022: Sants-Montjuïc. Re-cuperem el passeig de la Zona Franca pel barri

Més informació

En viu . Barcelona

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura
COAC

Lloc

Passeig de la Zona Franca, 185
Barcelona

Horari

De 16 a 19 h

Preu

Gratuït

Vols descobrir més novetats de la Festa?

Aquí ho podràs descobrir
Més informació

La tarda del divendres 6 de maig a la Festa d’Arquitectura de Sants-Montjuïc RE-cuperem el passeig de la Zona Franca pel barri. Acompanyats de música i literatura farem una passejada per aquest eix comercial, gaudint de l’exposició de pòsters als aparadors que ens apropen als reptes del barri, reivindicant el valor del comerç de proximitat i la seva funció de cohesió de la vida quotidiana.

De la mà de diverses entitats que hi col·laborem t’hi esperem per compartir les següents ACTIVITATS:

Sala Pepita Casanellas
16: Benvinguda COAC Barcelona
16.10: Compartim la millora urbana de l’Avinguda Meridiana (Col·lectiu Punt 6, procés participatiu + Imma Barbal, projecte IMU Barcelona + Jesús Mir, associació de Comerciants de Fabra i Puig )
16.45h: El nou Passeig de la Zona Franca (Mei Marquez, Associació de Comerciants de la Marina)
17: Marc Serra, Regidor del Districte de Sants-Montjuïc.

Exterior Pepita Casanellas

  • 16-19.00: Taller Arrebossats decoratius de terra (Terrachídia + Elisabetta Carnevale, amb la col·laboració de Ecoclay)
  • 16.00-19.00 Exposició PER DURAR. Rehabilitació de Tangassogo – Burkina Faso
    16.00-19.00 Dibuixos que parlen. Quin passeig volem, la veu dels infants.
    16.00-19.00 Exposició de fotografies sobre el passeig de la Zona Franca. Ass.Comerciants de La Marina/Diari la Marina.
    16.00-19: Ràdio La Marina, Comerç de Barri.

 

Recorregut Passeig Zona Franca
17.00 – 19.00h Exposició als aparadors dels comerços Passeig Zona Franca. Escola LCI
17.15 – 19h Recorregut Música i literatura al Passeig de la Zona Franca (Grup obert Arquitectura i Música del COAC + Grup de Teatre Estrellats)

 

Vols descobrir més novetats de la Festa? Aquí ho podràs descobrir

 

Entitats Col·laboradores a la Festa de Sants-Montjuïc

Grup d’Arquitectes de Sants-Montjuïc COAC, Fundació Barcelona Comerç, Escola de disseny i arts visuals LCI,  Associació Terrachidia, Associació Fetdeterra, Associació de Comerciants de la Marina, La Marina FM (102.5), Associació Guineo-catalana, Cooperativa la Chalmeta, Sala Pepita Casanellas, IMU Barcelona, Districte de Sants-Montjuïc, Col·lectiu Punt 6, Associació comerciants Fabra i Puig, Quartet Jujol, Grup Arquitectura i Música COAC

FESTES D’ARQUITECTURA 2022

Dins del Festival Arquitectures 2022, la Demarcació Barcelona del COAC celebra 10 Festes d’Arquitectura, una per cadascun dels districtes de la ciutat. Totes aquestes Festes són presencials i obertes al públic en general, sempre respectant les mesures sanitàries de seguretat.

Organitzades pels diferents Grups Territorials d’Arquitectes de Barcelona, junt amb altres entitats com associacions de veïns, universitats, despatxos d’arquitectes o diferents escoles de cada barri, aquestes Festes tenen com a principal objectiu reivindicar un espai o un edifici emblemàtic de cada districte. Al voltant d’aquests espais públics i edificis, s’organitzen visites guiades, xerrades, concerts i diferents tipus de tallers, entre d’altres. L’objectiu final és posar en valor la professió d’arquitectes i la seva funció social adreçada sempre al servei de la ciutadania.

Activitats relacionades

Totes les activitats