15/03 -
18:30

Arquitectura moderna y ciudad. Una inmersión rápida

Més informació

En viu . Barcelona

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura
Cooperativa Jordi Capell

Lloc

Llibreria La Capell
Plaça Nova, 5
Barcelona

Horari

A les 18:30 h

Preu

Gratuït

Més informació

A la presentació del llibreArquitectura Moderna y Ciudad. Una inmersión rápida’ comptem amb la participació de Joan Busquets, arquitecte i autor del llibre i Eulàlia Gómez, arquitecta.

El llibre recull diferents històries sobre l’arquitectura moderna per tal de definir el període fundacional dels mestres i les vanguardies, i comprendre la difusió del Moviment Modern amb les seves crítiques i contradiccions. Un segon blog ens permet parlar sobre l’arquitectura actual i debatre sobre els problemes de la ciutat contemporània, evitant el llenguatge especialista. Amb aquesta finalitat, es formulen cinc preguntes sobre el rol actual de l’arquitectura i es proposen fins a deu ‘estratègies projectuals’. A més, s’aborden els reptes que l’arquitectura pot resoldre en un procés de forta mutació digital que apunta cap a una societat més sostenible.

Entrada lliure fins a completar l’aforament. La sessió es pot seguir també a través de l’Instagram de La Capell: @lacapell_com. Clica aquí per seguir l’acte.

⁣⁣⁣⁣⁣⁣*Entrada lliure fins a completar aforament.⁣⁣⁣⁣⁣⁣

 

 

Joan Busquets Grau

Arquitecte i urbanista català titulat per la Universitat Politècnica de Catalunya el 1969 i doctorat per la mateixa el 1975, en la qual ocupa actualment la càtedra d'urbanisme. També és catedràtic de la Graduate School of Design de la Universitat Harvard des de 2002, i professor convidat i consultor en universitats de diversos països. Va ser guardonat amb el Premi Erasmus el 2011, un premi anual per a una persona que hagi fet una contribució excepcional a la cultura europea, societat o ciències socials, "en reconeixement a la seva impressionant i multifacètica tasca en el camp de la planificació urbanística.

Activitats relacionades

Totes les activitats