16/11 -
15/12

6a Mostra d’Arquitectura del Maresme

Més informació

Exposició

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura
COAC

Lloc

Espai Mataró Connecta
Plaça de la Muralla, 21
Mataró

Horari

De dilluns a dijous de 9 h a 18 h
Divendres de 9 h a 15 h
Dissabtes i diumenges tancat

Preu

Gratuït

Amb el suport de

8MMaresme_espaiMataróConnecta @somsalvestudio
Més informació

L’exposició de la 6a Mostra d’Arquitectura del Maresme comença la seva itinerància pels principals municipis de la comarca. La itinerància fa la seva primera aturada a l’Espai Mataró Connecta. Acte inaugural, el 22 de novembre a les 18 h.

Aquesta exposició recull de manera lúdica i flexible les diferents obres presentades a la 6a Mostra d’Arquitectura del Maresme, reproduïdes en una sèrie de panells que s’ubiquen en els diferents mòduls que conformen l’exposició, convidant al visitant a la interacció per anar descobrint el material exposat.

Vídeo de la Mostra d’Arquitectura del Maresme i Premis Puig i Cadafalch de Mataró i Maresme, 6a convocatòria.

El programa Mostres d’Arquitectura del COAC busca potenciar i divulgar el treball dels arquitectes arreu del territori català. També persegueix, no obstant, mostrar altres maneres d’exercir aquest ofici, a fi i efecte de donar visibilitat a totes les activitats que els arquitectes desenvolupen en el seu àmbit professional i social.

SalveStudio equip format per Jordi Quetglas i Mireia Costa, són els creadors d’aquesta mostra formada per diferents panells expositius que conviden al visitant a la interacció. La producció de la mateixa, a més, va tenir lloc a la fusteria Estudi Ferran Sendra, un espai liderat per l’arquitecta Ariadna Sendra, que aposta per la innovació empresarial de la indústria.

L'espai on es troba l'eposició,  l'Espai Mataró Connecta ha estat cedit per l'Ajuntament de Mataró, que col·labora, juntament amb la seu del Maresme del COAC, en l'0rganització de la Mostra i els Premis Puig i Cadafalch associats a la mateixa.

Activitats relacionades

Totes les activitats