13/07 -
02/09

8a Mostra d’Arquitectura del Vallès

Més informació

Exposició . Terrassa

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura
COAC

Lloc

Seu de l'Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC)
C/ Colom núm. 114, 1a planta
Terrassa

Horari

de 8h a 20h
(agost tancat)

Preu

Gratuït

© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Més informació

L’exposició de la 8a Mostra d’Arquitectura del Vallès comença la seva itinerància pels principals municipis de la comarca. La itinerància fa la seva primera aturada a l’edifici de l’ESCAC de Terrassa, seu de l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya i es podrà visitar fins al 2 de setembre. Posteriorment itinerarà cap a la Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí, a setembre i a la Biblioteca Vapor Badia de Sabadell, el mes d’octubre.

Aquesta exposició recull de manera lúdica i flexible les diferents obres presentades a la 8a Mostra d’Arquitectura del Vallès, reproduïdes en una sèrie de panells que s’ubiquen en els diferents mòduls que conformen l’exposició, convidant al visitant a la interacció per anar descobrint el material exposat.

El programa Mostres d’Arquitectura del COAC busca potenciar i divulgar el treball dels arquitectes arreu del territori català. També persegueix, no obstant, mostrar altres maneres d’exercir aquest ofici, a fi i efecte de donar visibilitat a totes les activitats que els arquitectes desenvolupen en el seu àmbit professional i social.


SalveStudio equip format per Jordi Quetglas i Mireia Costa, són els creadors d’aquesta mostra formada per diferents panells expositius que conviden al visitant a la interacció. La producció de la mateixa, a més, va tenir lloc a la fusteria Estudi Ferran Sendra, un espai liderat per l’arquitecta Ariadna Sendra, que aposta per la innovació empresarial de la indústria.

 

Activitats relacionades

Totes les activitats