09/06 -
19:30

‘PARAULES PER UN MÓN MILLOR’ A CÀRREC DE JUAN HERREROS

Més informació

Conferència . Lleida

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura
COAC

Lloc

Sala de la Canonja de la Seu Vella de Lleida
Lleida

Horari

19.30h

Preu

Gratuït

Programa de conferències

Més informació

Construir un futur millor és el gran projecte col·lectiu avui. La qüestió pertinent des de l’arquitectura és: com transformar en un assumpte de disseny les paraules del moment -viure junts; institucions transparents; infraestructures integradores, etc.- per lluitar contra el canvi climàtic, la bretxa social i la crisi de la ciutat?

L’arquitecte Juan Herreros, soci fundador d’Estudio Herreros, exposarà alguns projectes reals que es fan aquesta pregunta amb esperit  experimental i de col·laboració.

La sessió forma part del programa paral·lel de conferències dels àmbits de l’Arquitectura, l’Art, la Poesia i la Història de “El Poema de l’home” de Guillem Viladot .

Juan Herreros

És doctor arquitecte, catedràtic de l'ETSAM-Madrid i professor de la Graduate School of Architecture Planning and Preservation de la Columbia University de Nova York. Ha impartit docència també a les universitats EPFL-Lausanne, Architectural Association de Londres, IIT de Chicago, Princeton i AALTO-Helsinki, entre altres. A través d'Estudio Herreros desenvolupa, juntament amb el seu soci Jens Richter, una pràctica global, multidisciplinar i compromesa unint l’activitat professional, docent i investigadora.

La seva obra ha estat àmpliament premiada, publicada i exposada nacional i internacionalment en múltiples institucions que inclouen el MoMA de Nova York, el Museu Franz Mayer de Mèxic o La Virreina de Barcelona, així como diverses Biennals de Venècia, Istambul, Llatinoamericana i Espanyola. Recentment ha acabat el Museu Munch d'Oslo, el Centre Internacional de Convencions de Bogotà i conjunts d’habitatges a Marsella, Barcelona i Casablanca. En l’actualitat construeix l’estació d’Alta Velocitat de Santiago de Compostela i el Districte de l’Art a Guanajuato, mentre desenvolupa altres projectes a Espanya, Romania, Portugal, Argentina i Uruguai.

Activitats relacionades

Totes les activitats