17/11 -
19:00

Contenidors d’art: Estudi Garcés – De Seta – Bonet

Més informació

Visualitza la sessió
Conferència . Vic

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura
COAC
ACVIC. Centre d’Arts Contemporànies

Lloc

Sala d'actes de Pl. Bisbe Oliba, 2
Vic

Horari

A les 19h

Preu

Gratuït

Targeta digital

Museu Picasso © Adrià Goula
Visualitza la sessió Més informació

Els actes de commemoració del 10è aniversari d’ACVIC. Centre d’Arts Contemporànies són una bona ocasió per parlar i debatre sobre els llocs de l’art, els contenidors on podem observar, viure i gaudir de les diverses manifestacions artístiques.

A través de tres conferències al voltant de tres espais significatius, ens podrem endinsar en la configuració d’arquitectures que creen les atmosferes necessàries perquè el receptor, que és qui tanca el procés artístic, pugui gaudir d’una experiència enriquidora. Tres bons exemples d’arquitectura al servei de l’art.

En aquesta sessió, els arquitectes Daria de Seta i Jordi Garcés, de l’estudi Garcés-de Seta-Bonet, ens parlaran sobre el Museu Picasso de Barcelona.

La conferència es podrà seguir també per streaming a través de YouTube

Daria de Seta

Doctora en arquitectura amb una tesi en l'àmbit de la museografia. Convidada a diverses universitats europees, de 2009 a 2014 va ser professora de projectes a Ginebra (HEAD-HEPIA). Actualment és professora i coordinadora acadèmica de “Disseny d’espais” a l'escola Elisava de Barcelona.

Jordi Garcés

Professor de projectes a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona entre 1974 i 2015. Professor convidat o expert extern, de 1995 a 1996 a l’École Polytechnique Fédérale de Lausanne. Membre de jurat a nombrosos premis i competicions.

Activitats relacionades

Totes les activitats