01/06 -
18/09

XII Biennal Alejandro de la Sota, a Cambrils

Més informació

Exposició . Tarragona

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura
COAC

Lloc

Molí de les Tres Eres de Cambrils
Carrer Via Augusta, 1, Cambrils
Tarragona

Horari

De l’1 de setembre al 30 de juny:
Dissabtes d’11 a 14 i de 17 a 20h.
Diumenges i festius d’11 a 14h.
Dilluns tancat, i els dies 1 i 6 de gener, 1 de maig, 25 i 26 de desembre
De l’1 de juliol al 31 d’agost:
De dimarts a dissabte d’11 a 14 i de 18 a 21h.
Diumenges i festius d’11 a 14h.
Dilluns tancat

Preu

Gratuït

Targeta digital

Col·labora

  • Ajuntament de Cambrils. Cultura
  • Museu d'Història. Cambrils
  • Campus extens URV. Cambrils
  • Diputació de Tarragona
  • Centre d'Estudis Cambrilencs
Centre Terapèutic per l'Alzheimer. Josep Riu de Martin Centre Terapèutic per l'Alzheimer. Josep Riu de Martin. © Salva López
Més informació

L’exposició de la XII BIENNAL ALEJANDRO DE LA SOTA – MOSTRA D’ARQUITECTURA DE TARRAGONA mostra els projectes presentats en aquest certamen que té com a objectiu distingir les obres més significatives que s’han construït en el bienni 2019-2020 en l’àmbit territorial de la Demarcació (comarques de l’Alt Camp, el Baix Camp, el Baix Penedès, la Conca de Barberà, el Priorat i el Tarragonès).

Es podrà veure de l’1 de juny al 18 de setembre de 2022, al Molí de les Tres Eres de Cambrils (Carrer Via Augusta, 1, Cambrils).

Enguany, de les 55 obres inscrites en aquesta Mostra, el jurat ha decidit seleccionar-ne 23, de les quals 13 han passat a la següent fase com a obres finalistes. Finalment, el jurat ha decidit guardonar 6 obres com a guanyadores i 1 d’elles ha rebut alhora el sisè Premi Alejandro de la Sota.

Aquesta exposició, concebuda com un sistema obert amb capacitat per adoptar diverses geometries i adaptar-se a diferents espais, mostra sis audiovisuals que responen a cadascuna de les categories de la Biennal.

Inauguració el dia 1 de juny de 2022 a les 20h, amb la presentació de Víctor Pujol Hugàs, vocal de la junta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i el Sr. Oliver Klein Bosquet, l’alcalde-president del Museu d’Història de Cambrils.

Consulteu les obres seleccionades aquí.
Consulteu les obres guardonades aquí.

Activitats relacionades

Totes les activitats