26/04 -
04/06

3A EDICIÓ DE LA MOSTRA D’ARQUITECTURA DE BARCELONA

Més informació

Exposició . Barcelona

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura
COAC

Lloc

Biblioteca de Montbau - Albert Pérez Baró
Barcelona

Horari

Dilluns, dimarts, dijous i divendres de 15.00h a 20.00h
Dimecres de 09.30h a 13.30h i de 15.00h a 20.00h
Dissabte 16 abril de 10.00 h a 14.00 h

Preu

Gratuït

Taller familiar

Cúpula Leonardome

Patrocinadors

© Jordi Quetglas
Més informació

L’exposició de la 3a edició de la Mostra d’Arquitectura comença la seva itinerància per les diferents biblioteques de la Diputació de Barcelona a la biblioteca de Montbau.

Aquesta exposició, fruit del concurs convocat l’any 2021 per la demarcació de Barcelona, exposa de manera lúdica i flexible les diferents obres i treballs presentats al programa “Mostres d’Arquitectura catalana”, en aquest cas la 3a edició de Barcelona, reproduïts en una sèrie de panells que s’ubiquen en els diferents mòduls que conformen l’exposició, convidant al visitant a la interacció, per anar descobrint el material exposat.

Aquest material s’ubica en diferents mòduls de fusta: una combinació de caixes i arxivadors que permeten diferents graus d’exposició dels continguts. També permet la construcció d’un fil conductor de tipus narratiu en la posada en escena del sistema, que canvia segons l’espai on s’ubica, adoptant així diferents agrupacions. Es tenen especialment en compte els criteris d’accessibilitat aportats, plantejats des d’una mirada amplia.

L’exposició, dissenyada per Salvestudio, equip format per Jordi Quetglas i Mireia Costa, és de muntatge ràpid i senzill alhora que minimitza els materials d’embalatge, sent el mateix mòdul expositor el que esdevé contenidor de l’exposat. Produïda, sota la direcció de salvestudio, a la fusteria Estudi Ferran Sendra de Cornellà de Llobregat, liderada per l’arquitecta Ariadna Sendra, s’ha volgut també posar en relleu el valor afegit i la innovació empresarial de la industria que aposta pels arquitectes.

La mostra inicia doncs a Montbau la seva itinerància per biblioteques, instituts i centres cívics, i segons l’ubicació, englobarà projectes de les diferents convocatòries de Mostres d’Arquitectura Catalana de l’àmbit de la demarcació de Barcelona. En breu doncs es mostraran també els treballs presentats a la 8a edició del Vallès i la 6a edició del Maresme.

 

Taller LeonarDome

Dia 18 de maig a partir de les 17:30h taller LeonarDome a la biblioteca de Montbau, lligat a l’exposició de la Mostra.
Inscripcions a  b.barcelona.m@diba.cat o trucant al 93 427 07 47

Activitats relacionades

Totes les activitats