11/03 -
19:00

Cicle 8a MACC / Arquitectura + Salut emocional

Més informació

Debat . Vic

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura

Lloc

Sala d'actes del COAC-Vic
Pl. Bisbe Oliba, 2
Vic

Horari

A les 19 h

Preu

Gratuït

© Comas Pont
Més informació

L’arquitectura influeix en l’estat emocional dels seus usuaris. Revisem doncs la seva influència en equipaments públics i en el parc residencial, on, degut a la pandèmia, s’ha evidenciat la seva importància.

Col·loqui amb Jordi Comas de l’estudi Comas-Pont Arquitectes (autors del projecte mencionat a la 8a Mostra d’Arquitectura Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona), Marina Geli, coordinadora del Centre d’Estudis Sanitaris i Socials de la Uvic i Bet Capdeferro de l’estudi Bosch.Capdeferro Arquitectes

Cicle de debats en el marc de la 8a edició de la Mostra d’Arquitectura de les Comarques Centrals

Aquesta és una proposta per un de cicle de debats i col·loquis, en el marc de la itinerància de l’exposició de la 8a edició de la Mostra d’Arquitectura de les Comarques Centrals. Un cicle per endegar diàlegs reflexius en el nostre territori, amb temes enfocats cap a l’arquitectura, amb arquitectes rellevants en aquesta edició de la MACC, i obert a tot el públic interessat. Perquè l’arquitectura és important per a tota la societat, i en tots els àmbits. En aquests moments se’ns han despertat diferents inquietuds, que ens han fet valorar on vivim, on mengem, i com ho fem.

Sessions

1a, 11 de març: Arquitectura + Salut Emocional

Activitats relacionades

Totes les activitats