16/03 -
18:30

Veus 1. Miguel Milá + Oscar Tusquets i Elías Torres + David Ferrer

Més informació

RECUPERA LA SESSIÓ
En viu . Barcelona

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura

Lloc

Sala d'Actes
Plaça Nova, 5
Barcelona

Horari

A les 18.30 h

Preu

Gratuït

Targeta digital

Amb el suport de:

Amb el patrocini de

RECUPERA LA SESSIÓ Més informació

Sessió inaugural de l’exposició ‘Correa&Milá, en perspectiva’ amb una taula rodona amb el dissenyador Miguel Milá i els arquitectes Oscar Tusquets, David Ferrer i Elías Torres.

En aquesta sessió s’abordaran dos  vessants fora de la pràctica arquitectònica ortodoxa però fonamentals en la trajectòria de Correa & Milá: el disseny de mobiliari i la docència.

Per aprofundir en el disseny de mobiliari, comptarem amb Miguel Milá, germà d’Alfonso i col·laborador de l’estudi en els seus inicis. La seva carrera com a pioner del disseny de producte a l’Estat ha anat lligada a aventures empresarials referents en la producció i edició de disseny com Tramo, Gres, Polinax o DAE, ja fos com a emprenedor o com a dissenyador de referència, el testimoni principal de les quals recull avui en dia l’empresa Santa & Cole. 

Oscar Tusquets posarà en èmfasi la rellevància d’aquestes primeres experiències per desenvolupar el que més tard coneixeríem com a editores de disseny, essent BD Ediciones de Diseño, fundada pel propi Tusquets juntament altres companys, el gran i primer referent.

David Ferrer i Elías Torres, alumnes de Federico Correa a l’ETSAB, així com també ho va ser Tusquets, desenvoluparan com les classes de Composició del mestre els van enlluernar en una Escola d’Arquitectura d’una Barcelona encara gris i com, juntament amb el caràcter d’Alfonso Milá, van acabar de configurar el que per a ells esdevindria una manera d’estar al món.

El debat estarà moderat pels comissaris de l’exposició AMOO (Aureli Mora i Omar Ornaque). 

A continuació es farà una visita guiada a l’exposició. 

VEUS

Sessions paral·leles a l'exposició.

VEUS 1 (16.03.2023 – 18.30h / COAC)
Miguel Milá + Oscar Tusquets
Elías Torres + David Ferrer

VEUS 2 (27.04.2023 – 19.00h / Galeria Santa&Cole)
Eileen Liebman + Teresa Rumeu
Iñigo Correa + Ivan Pomés

VEUS 3 (25.05.2023 – 19.00h / MINIM)
Enric Satué + Fernando Villavecchia
Beth Galí + Juli Capella

Activitats relacionades

Totes les activitats