EL 2022 TORNEN ELS TALLERS DE NADAL

© Clara Gasull
24/11/2022 Aprèn

Els tallers de Nadal tornen a les diferents seus del Centre Obert d’Arquitectura durant les festes, amb propostes per apropar l’arquitectura a la ciutadania, i especialment, als infants. Aquí trobaràs tota la progamació de cada seu i els enllaços per ampliar la informació de cada activitat, edats recomanades, horaris i sistemes d’incripció. Tots els tallers són gratuits però les places són limitades!

Seu de Barcelona

Es duran a terme quatre tallers organitzats conjuntament amb la Cooperativa Jordi Capell: Paperejant. Crear jugant amb paper, tallers de papiroflèxia per estimular a l’infant en els processos de creativitat, imaginació, desenvolupament de l’habilitat manual creació de conceptes geomètrics i de composició, treball en grup i, sobretot, diversió; Refugis Urbans, una activitat que vol centrar l’atenció al micro-món de la vegetació de les ciutats per mitjà de la construcció, la fotografia i el dibuix; La Cúpula de Leonardo, a partir de peces de fusta dissenyades especialment, es podran construir diverses estructures d’uns 4 metres de diàmetre sense cap element d’unió i, per últim, Kapla. Construcció a gran escala, mitjançant aquest joc de peces de fusta es faran grans construccions sorprenents de 1000 peces per a construir edificis emblemàtics de la ciutat, tot treballant la geometria de l’espai i la coordinació de moviments.

17 de desembre Paperejant. Crear jugant amb paper
22 de desembre Refugis Urbans i La Cúpula de Leonardo
23 de desembre Refugis Urbans i La Cúpula de Leonardo
28 de desembre Kapla. Construcció a gran escala
29 de desembre Kapla. Construcció a gran escala
30 de desembre Kapla. Construcció a gran escala

 

Seu de Girona

Un 17 de desembre, a les 10 h, es durà a terme el taller de construcció lleugera Pampallugues de Nadal, per fer el fanalet més màgic de les festes! Es treballarà amb les mans i s’ensenyaran nocions bàsiques d’arquitectura, llums i ombres amb uns senzills cartronets, branquillons i papers per construir unes geometries extraordinàries, generadores d’emocions.

 

Seu de Vic 

L’activitat “Petits Arquitectes” que habitualment es feia a la seu de Vic, es durà novament a terme dins el marc del Festival de la Infància de la ciutat. La seu de Vic doncs hi col.labora cedint material per a la realització de tallers de construcció amb peces de Lego i afavorint així que, des del punt de vista del joc, els nens i nenes puguin descobrir diferents aspectes de l’arquitectura i al mateix temps desenvolupar una mecànica pedagògica mitjançant la construcció. Serà una manera d’apropar l’arquitectura a més infants i alhora gaudir de més activitats!

L’activitat tindrà lloc els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre i 1, 2 i 3 de gener de 2023, de 16 a 20 h al Recinte firal EL SUCRE.