DISSENY D’ESPAIS EDUCATIUS: Recomanacions de la Biblioteca

© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya
01/03/2023 Biblioteca

El passat 2 de març a la seu de Barcelona del COAC, es va presentar la publicació “L’Espai educa : aprendre a interpretar els espais per transformar-los“, la qual podeu consultar i demanar en préstec en les diferents seus de la Biblioteca COAC.  

La publicació explica la formació l’Espai Educa que es va oferir a deu centres educatius del districte de Sant Martí i de Sant Andreu durant l’any 2022, la qual tenia la necessitat d’aprofundir en l’anàlisi dels espais per millorar les seves possibilitats educadores.  

En motiu d’aquesta presentació monogràfica, des de la biblioteca, es va dissenyar un petit expositor on els assistents podien consultar bibliografia pròpia sobre el disseny d’espai educatius.  

Aprofitant l’esdeveniment, us volem compartir doncs, part de la bibliografia que es va exposar per donar-vos a conèixer llibres interessants sobre l’anàlisi del disseny i projectes arquitectònics d’espais educatius, des de guardaries fins a centres universitaris.  

Us animem a consultar cadascuna de les novetats presencialment a les diferents seus de la Biblioteca COAC dins dels nous horaris d’atenció a l’usuari.  

Fotografies de © Masha Hblebnikova, ArquiEscola workshops, Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.