07/02 -
13:00

Presentació d’Arquitectura a les Aules 2024: Arquitectura i Metacognició

Més informació

Recupera la sessió
En viu . Barcelona

Lloc

Sala d'Actes
Plaça Nova 5, 1a planta
Barcelona

Horari

13.00 a 14.30 h

Preu

Gratuït

Arquitectura a les Aules Maribel Cadenas
Recupera la sessió Més informació

Presentació a la seu de Barcelona de la propera edició d’Arquitectura les Aules, que se celebrarà el mes de maig en el marc de la Setmana d’Arquitectura 2024.

L’acte compta amb la participació de Koncha Pinós, que ofereix el taller “Arquitectura i metacognició: els 8 beneficis d’ensenyar arquitectura als infants i joves i com aquests es vinculen amb la neuropedagogia i el benestar”.

PROGRAMA:

S’inicia l’acte amb la breu explicació del programa Arquitectura a les Aules, el Premi Sònia Dalet de Treballs de Recerca de Secundària i Batxillerat i la Guia d’Aula de la Petita Història del COAC.

Seguidament, la doctora Koncha Pinós ofereix una dinàmica amb exercicis pràctics, amb l’objectiu de facilitar coneixements per integrar els conceptes arquitectònics en el currículum escolar, aprofitant el potencial de l’arquitectura per estimular el pensament crític, la creativitat i la resolució de problemes. Durant el taller, s’explora la connexió entre l’ensenyament de l’arquitectura i el desenvolupament d’habilitats metacognitivies i es presenten estratègies pràctiques i activitats concretes.

Koncha Pinós és docent internacional en l’àmbit neurocientífic, del benestar, l’educació i la transformació social per la sostenibilitat. Va participar com a ponent en la sessió “Art as a builder of Humanity” del Fòrum Mundial per la Pau, que es va celebrar a Barcelona el passat mes de novembre i va comptar amb el suport del COAC.

Propers esdeveniments

Totes les activitats