11/07 -
18:00

L’HORA DEL PATI AMB MERITXELL INARAJA

Més informació

En viu . Manresa

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura
COAC

Lloc

Sala de Conferències de la Casa Lluvià (C/Arquitecte Oms, 5).
Manresa

Horari

A partir de les 18h

Preu

Gratuït

Meritxell Inaraja
Més informació

L’arquitecta Meritxell Inaraja presentarà la proposta de rehabilitació de la fàbrica l’Anònima de Manresa.

La jornada tindrà lloc a partir de les 18 h i, desprès de la presentació, gaudirem del Pati de la Casa Lluvià amb un refrigeri i música en directe.

Les places pel refrigeri estan exhaurides

Meritxell Inaraja

Arquitecta des de 1994, Inaraja és professora associada de Projectes de Restauració i de Màster dels Estudis d’Arquitectura de la Universitat de Girona. Des de 1995 dirigeix el seu propi estudi realitzant projectes i obres de totes les escales, entre els quals destaca la rehabilitació d’edificis històrics públics i privats.

Obres com la restauració de les muralles de Vic, l’arxiu del Garraf, el castell de la Tossa de Montbui i la restauració de la Unió de Cooperadors de Gavà, obra de Josep Lluís Sert, han estat seleccionades als Premis FAD i al European Heritage Award. L’obra de rehabilitació de la Seca a Barcelona ha estat presentada a la Biennal d’Arquitectura de Venècia de 2012. Ha format part de la Comissió de Patrimoni de la Generalitat de Catalunya i d’Arquitectura de l’Ajuntament de Barcelona i actualment és membre del Comitè Científic de UIA World Congress 2026.

Propers esdeveniments

Totes les activitats