21/02 -
18:30

Hedjuk building characters

Més informació

En viu . Barcelona

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura
Cooperativa Jordi Capell

Lloc

Llibreria de la Cooperativa Jordi Capell
Plaça Nova, 5
Barcelona

Horari

18:30 h

Preu

Gratuït

HEDJUK © Lettera Ventidue
Més informació

Presentació del llibre “Hejduk building characters” editat per Lettera Ventidue sobre l’arquitecte John Hejduk. 

La presentació anirà a càrrec de l’arquitecte i autor del llibre, Luca Cardani i els arquitectes Luis Feduchi, Josep Lluís Mateo i els també arquitectes i coautors socis de Hejduk per als seus edificis de Santiago de Compostela, Elena Cánovas i Antonio Sanmartín. També hi participarà l’editor, Francesco Corrado.

Hejduk (Nova York, 1929-2000) és conegut per la crítica com a teòric, professor, poeta i dissenyador però sobretot va ser arquitecte i constructor. Les seves arquitectures construïdes poques vegades s’han investigat, però representen la prova que la seva obra troba propòsit en l’acte constructiu.

Aquest llibre intenta donar una interpretació completa de la seva obra construïda, amb alguns edificis i instal·lacions arquitectòniques construïdes entre els anys 1980 i 2000, mitjançant l’anàlisi de documents d’arxiu, redibuixos analítics i un ampli aparell fotogràfic, mostrant el valor tangible del pensament de Hejduk sobre l’arquitectura. i el paper important que van tenir les seves obres en la transformació de la ciutat. El llibre inclou també una crònica detallada de la definició i construcció -tant amb Hejduk com sense ell- dels “characters” construïts.

Propers esdeveniments

Totes les activitats