04/11 -
14/01

Premis AJAC XII, a Terrassa

Més informació

Exposició . Terrassa

Organitza

COAC
AJAC

Lloc

Vapor Universitari
Colom 114, 1a planta

Terrassa

Horari

De dilluns a divendres de 8:30 h a 14:30 h

Preu

Gratuït

Premis AJAC Vallès © AJAC
Més informació

L’exposició itinerant dels Premis AJAC XII reuneix els 25 projectes guardonats en la darrera edició dels premis per a joves arquitectes, que enguany celebren els 25 anys.

Sota el nom “Estructures domèstiques (ticables)”, coneixem les obres premiades a través d’una sèrie de combinacions i disposicions d’una escala, pinces i cintes que componen l’estructura de suport de les propostes.

Els guardons recullen diversos àmbits o vessants de l’arquitectura, entre ells el d’obra nova i rehabilitació, urbanisme i paisatge, arquitectura efímera, disseny interior, processos participatius, PFC o projectes de màster habilitant, i investigació o teoria de l’arquitectura.

Premis AJAC
Els Premis de l’Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya se celebren biennalment des de 1996. Els guardons alternen la convocatòria d’aquests amb un any sencer en què l’agrupació es dedica a fer difusió dels guanyadors mitjançant la publicació de les propostes premiades, una exposició itinerant arreu del territori i les jornades “Inexperiències”, on els equips premiats tenen l’oportunitat d’explicar el seu treball davant el públic i generar debat.

Disseny i producció

El disseny i producció de la mostra ha anat a càrrec de les arquitectes Aida Adcock i Íngrid Bru, guanyadores del concurs convocat en paral·lel als mateixos premis.

Propers esdeveniments

Totes les activitats