13/10 -
30/11

Ampliació de l’escola Arnau Berenguer i nova llar d’infants a Palau d’Anglesola

Més informació

Exposició . Lleida

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura

Lloc

Carrer Canyeret, 2
Lleida

Horari

Dilluns a divendres de 9 a 15 h
Dijous de 9 a 17 h

Preu

Gratuït

Jiménez & Llobet, Zubelzu & Castro
Més informació

La mostra presenta tots els projectes presentats al Concurs de projectes per a l’ampliació de l’escola Arnau Berenguer i la construcció d’una llar d’infants a Palau d’Anglesola. L’equip format pels arquitectes Eva Jiménez, Xavier Llobet, Ana Zubelzu i Antoni Castro, tots ells professors de Projectes Arquitectònics a l’ETSAB, va guanyar el concurs amb la proposta presentada sota el lema LA INFANTESA.

El projecte guanyador es planteja com una façana al carrer que ajuda a fer ciutat i espai públic. Interiorment, l’edifici s’organitza al llarg d’un element de circulació que funciona com un carrer on també es poden fer activitats educatives. La privacitat de les aules s’aconsegueix amb una successió de patis enjardinats que donen al carrer i milloren la qualitat dels espais interiors i exteriors. A sud, al pati interior d’illa, unes pèrgoles verdes ajuden a aclimatar l’espai interior i aproximen la natura als infants. Al llarg del recorregut es van succeint vistes creuades i transparències que introdueixen diversitat en l’experiència viscuda.

L’exposició s’organitza en el marc de la programació de la seu de Lleida, centrada aquesta tardor en l’arquitectura escolar.

Activitats relacionades

Totes les activitats