04/11 -
16:00

“La città nella casa”

Més informació

En viu . Girona

Organitza

COAC

Lloc

Sala Rafael Masó
Pl. Catedral, 8
Girona

Horari

A les 16 h

Preu

Gratuït

La citta-Nadia Fava
Més informació

L’acte de presentació  del llibre “La città nella casa”, de l’arquitecta Nadia Fava, vol obrir una discussió sobre la relació canviant i mútua entre espai públic i privat, entre l’exterior i l’interior durant la pandèmia de la Covid-19.

La città nella casa
La declaració de la pandèmia Covid-19, l’11 de març de 2020, comporta canvis en la percepció i ús de la casa i la ciutat. El llibre intenta indagar en la dinàmica del canvi amb els estudiants d’Urbanisme 1 (2019_2020) convidant-los a un projecte fotogràfic sobre l’exili forçat durant la pandèmia, on la ciutat entra a la casa, la casa canvia de significat i l’inútil esdevé essencial. Les fotografies van acompanyades de textos breus personals, seguint el mètode de recerca proposat per George Perec a “Espècies d’espais”.
Les fotos i comentaris dels estudiants es revisen i comenten des de perspectives complementàries com l’antropologia, l’arquitectura, l’urbanisme i la psicologia amb la intenció d’explorar perspectives i temors d’un món canviant

Participants: l’arquitecta Neus Roca Cambra, la psicòloga Gloria Trafach Ricart, coordinadora de l’Hospital de Dia d’adolescents del Parc Hospitalari Martí i Julià de Salt, i dos estudiants d’arquitectura.


Segueix la presentació en línia a través del canal de Youtube de la Demarcació de Girona del COAC.

Propers esdeveniments

Totes les activitats