01/10 -
02/10

Arquitectour_Ebre: les cases de l’escola

Més informació

Itinerari . Tortosa

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura

Lloc

Tortosa

Horari

Preu

Gratuït

ArquitectourEbre22 © Arxiu General de la Diputació de Tarragona (AGDT)
Més informació

El primer dilluns d’octubre se celebra el Dia Mundial de l’Arquitectura. Per commemorar aquesta cita anual amb el món de l’Arquitectura, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya va instaurar l’Arquitectour: visites guiades a edificis emblemàtics del patrimoni arquitectònic de cada demarcació territorial.

Enguany, coincidint amb la celebració dels 70 anys de presència de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tortosa -ara transformada en L’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació- l’Arquitectour proposa com a relat conductor la visita a les seus històriques d’aquesta septuagenària escola. Així, sota el lema LES CASES DE L’ESCOLA, accedirem a tres dels immobles patrimonials que han hostatjat l’esmentat centre docent: el Palau Oriol i l’antic Convent de Sant Joan, presencialment, i el Palau dels barons de Purroy, de forma virtual.

Aquesta ruta arquitectònica, que enguany arriba a la seva 6a edició, és oberta a tothom, gratuïta, guiada per arquitectes experts i organitzada en grups reduïts.
Atès que les places són limitades, cal inscriure’s per telèfon (977 44 19 72) o via correu electrònic (secr.tor@coac.net), per tal d’assignar l’horari i el grup.

Les imatges captades per tots els visitants es podran pujar a Instagram amb l’etiqueta #arquitectourebre2022

Activitats relacionades

Totes les activitats