09/11 -
17:30

Nous sistemes constructius. Fusta: Arquitectura positiva

Més informació

Inscriu-t'hi
Conferència . En línia

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura
COAC

Lloc

En línia

Horari

A les 17.30 h

Preu

Gratuït

Arquitectura_positiva © Stella Rotger
Inscriu-t'hi Més informació

En el marc del curs Nous Sistemes Constructius: Fusta, l’Escola Sert i el Centre Obert d’Arquitectura coorganitzen un cicle de conferències paral·leles.

En aquesta ocasió farem una explicació dels criteris energètics i base física per entendre com podem fer edificis que no necessitin gairebé gens d’energia per funcionar. Com poden produir energia per ells i per altres.
Es presentaran una sèrie d’exemples reals que expliquen com es pot construir aquesta realitat d’energia positiva a diferents climes i diferents geografies amb gràfiques que expliquen els resultats reals al llarg dels anys. I com aquests sistemes s’adapten al necessari futur descarbonitzat.

De tots aquests aspectes en parlarem amb Josep Bunyesc, doctor europeu d’arquitectura sostenible i economia de l’energia i l’hàbitat en zones de muntanya.

Josep Bunyesc

Doctor Europeu d'arquitectura sostenible i economia de l'energia i l'hàbitat en zones de muntanya. UPC ETSAB i EPFLausanne 2013, Arquitecte. UPC ETSAB el 28-4-2003.

Treball professional: Professor convidat en la EPFL semaine ENAC; Professor convidat en el Visiting studio ETSAB UPC 2021; Creació BUNYESC ARQUITECTURA EFICIENT, SLP. 2017; Arquitecte independent. 2003

Premis: 2021: premi a la iniciativa docent “taller en assot escala 1:1” premi UPC a la qualitat en la docència universitària 2021; 2016: Premis d'Excel·lència Energètica per rehabilitació i ampliació de Ca Portabella; 2012: Premis Nacionals de Cultura: ARQUITECTURA I ESPAI PÚBLIC; 2011: 1r Premi al 1r CONCURS IBEROAMERICÀ PASSIVHAUS

Obres: Més de 100 obres construïdes de reforma o obra nova d’edificis classe energètica A.

Publicacions llibres: ARQUITECTURA POSITIVA edicions AxA 2020

Activitats relacionades

Totes les activitats