01/10 -
03/10

Arquitectour_Ebre: l’Avinguda de la Generalitat de Tortosa

Més informació

Itinerari . Tortosa

Organitza

COAC

Lloc

Tortosa

Horari

Preu

Gratuït

© Fons J. Daufí
Més informació

El primer dilluns d’octubre se celebra el Dia Mundial de l’Arquitectura. Per commemorar aquesta cita anual amb el món de l’Arquitectura, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya va instaurar l’Arquitectour: visites guiades a edificis emblemàtics del patrimoni arquitectònic de cada demarcació territorial.

A diferència d’anteriors edicions i per tal d’adaptar-nos a les vigents restriccions sanitàries provocades pel covid19, l’Arquitectour d’enguany a la seu de l’Ebre brindarà un recorregut exterior al llarg i ample de l’Avinguda de la Generalitat (Tortosa). Des del pont de l’Estat fins al pont del Mil·lenari, l’explicació detallada d’aquest preeminent vial incidirà en la gènesi del seu traçat urbà, els edificis que l’acompanyen i els avatars del seu desenvolupament històric.

Aquesta ruta arquitectònica, que enguany arriba a la seva 5a edició, és oberta a tothom, gratuïta, guiada per arquitectes experts i organitzada en grups reduïts.
Atès que les places són limitades, caldrà inscriure’s per telèfon (977 44 19 72) o via correu electrònic (secr.tor@coac.net), per tal d’assignar l’horari i el grup.

Les imatges captades per tots els visitants es podran pujar a Instagram amb l’etiqueta #arquitectour_ebre2021

Activitats relacionades

Totes les activitats