01/04 -
19:00

Taller de bones pràctiques d’arquitectura sobre la ciutat de Figueres. Habitatges individuals inserits en el teixit

Més informació

Conferència . Figueres

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura
COAC

Lloc

Pujada de l'església, 6
Figueres

Horari

19 h

Preu

Gratuït

© Joan Falgueras Font
Més informació

La tercera sessió del cicle “Taller de bones pràctiques d’arquitectura sobre la ciutat de Figueres” està dedicada als Habitatges individuals inserits en el teixit, amb la participació dels arquitectes Dana Palmada, Iban Roca, Eugènia Poch i Josep Maria Modolell.

Coordinat per l’arquitecte Joan Falgueras Font, aquest cicle pretén posar en valor la professió de l’arquitecte, presentant una selecció de projectes fets a la ciutat de Figueres en els darrers deu anys. Cada sessió serà una posada en comú per debatre solucions sobre la ciutat existent, ja que en la dècada de paràlisis del món immobiliari expansiu, els oficis de la construcció s’han concentrat en la rehabilitació de la ciutat històrica on sobreviu amb força l’arquitectura. La intensitat quantitativa i qualitativa d’aquest fenomen econòmic i cultural permet millorar l’autoestima de Figueres.

Aquest cicle és possible gràcies a:

Jung, com a patrocinador principal; Compac, iGuzzini, Itisa i Technal, com a patrocinadors, i Arcadi Pla SA, Arquia, Ascensors Serra, Boffi – De Padova, Brancós Ceramics, HNA – Germandat Nacional d’Arquitectes, IRSAP, Plantalech, Tendències Girona, Terreal i Vidresif, com a col·laboradors. I La Comarca d'Olot, el Diari de Girona, l'Empordà, l'Hora Nova, El Punt Avui i Televisió de Girona són els mitjans de comunicació oficials.

Propers esdeveniments

Totes les activitats