EL COAC SIGNA UN CONVENI DE COL·LABORACIÓ AMB COSENTINO CITY BARCELONA

02/06/2022

El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) ha signat un conveni de col·laboració amb Cosentino City Barcelona, lloc de trobada per a arquitectes i dissenyadors que exposa de manera integral un espai per tal que els professionals del sector puguin explorar i descobrir les oportunitats que els productes de Cosentino ofereixen per a projectes més innovadors.

En virtut del Conveni, l’acord té com a objectiu generar sinergies entre ambdues organitzacions a través del desenvolupament i promoció d’activitats en l’àmbit arquitectònic i cultural dirigides als arquitectes. Així mateix, una de les finalitats és que Cosentino doni suport com a patrocinador en aquestes activitats culturals que tenen com a objectiu posar en valor l’arquitectura como un bé d’interès públic dirigida tant als col·legiats i col·legiades del COAC com a la ciutadania en general.

L’acte de signatura ha tingut lloc a les instal·lacions de Cosentino City Barcelona i ha comptat amb l’assistència de la directora general del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), Sònia Oliveras,  i el representant de Cosentino City Barcelona, Vicente Martínez Cosentino. Durant la firma també ha estat present el director del Centre Obert d’Arquitectura, Josep Ferrando.