08/06 -
31/08

6a MOSTRA D’ARQUITECTURA I 6è PREMI IGNASI MIQUEL

Més informació

Exposició . Lleida

Organitza

Centre Obert d’Arquitectura
COAC

Lloc

Sala de la Canonja de la Seu Vella
Lleida

Horari

De dimarts a dissabte de 10 a 14 h i de 16.30 a 19.30 h
Diumenges i festius de 10 a 15 h

Preu

Gratuït

Col.labora

Més informació

Exposició de la “6a Mostra d’Arquitectura de les Terres de Lleida i 6è Premi Ignasi Miquel per a joves Arquitectes”, impulsada des de la seu de Lleida per tal de donar a conèixer l’obra arquitectònica construïda a les comarques de Ponent durant el període dels darrers quatre anys.
Mitjançant la participació dels arquitectes, la Mostra d’Arquitectura de les Terres de Lleida recull les tendències actuals en arquitectura a les nostres terres amb la intenció de donar valor i reconeixement a la creació artística i professional en la construcció d’edificis.
L’objectiu de la Mostra és difondre l’arquitectura més rellevant realitzada a les nostres comarques, crear un fons documental, reconèixer i estimar els esforços dels autors i agents implicats.
El Jurat de la present edició ha estat format pels arquitectes Bet Capdeferro, Ignacio Pedrosa i María González.

El dijous 8 de juny a les 19:00 hores a la Sala de la Canonja de la Seu Vella de Lleida, acte de lliurament dels premis en cada una de les categories i seguidament inauguració de l’exposició i presentació del Catàleg de la 6a Mostra d’Arquitectura de les Terres de Lleida i del 6è Premi Ignasi Miquel per a joves Arquitectes.

Patrocina

CODECO Obres SL, GUAS Constructora, GLS Consorcio del Hormigón SLU i SEGESCO

Activitats relacionades

Totes les activitats